H Λένα Καστρησίου, μιλάει στο Mega στην εκπομπή ''Ολα για την υγεία μου'' για την συμβουλευτική γάμου.

H Λένα Καστρησίου, μιλάει στο Mega στην εκπομπή ''Ολα για την υγεία μου'' για την συμβουλευτική γάμου.

ola gia tin igeia mou

http://www.megatv.com/ygeia/default.asp?catid=21850&subid=2&pubid=33140998

''Ο βασικός στόχος ενός συμβούλου γάμου είναι να προσπαθήσει να θυμίσει σε ένα ζευγάρι τι ήταν αυτό που τους ένωσε και τους έκανε να πάρουν την απόφαση να είναι μαζί.

Τα πιο συχνά προβλήματα που έχουν τα σύγχρονα ζευγάρια είναι η απιστία και η έλλειψη σεξουαλικής ζωής. Αυτά τα προβλήματα είναι απόρροια του σύγχρονου τρόπου ζωής και της αδιαφορίας του ενός προς τον άλλο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, στις σχέσεις έχει χαθεί πλέον η επικοινωνία και η προσωπική επαφή των ανθρώπων που απαρτίζουν μια σχέση. Οι άνθρωποι έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην αυτονομία τους και το «εγώ» τους και λιγότερο στο «μαζί» που έχει μια σχέση.

Το προφίλ των ανθρώπων που επισκέπτονται ένα σύμβουλο γάμου είναι άνδρες και γυναίκες ηλικίας 35 ως 55 ετών, ζευγάρια που έχουν πρόβλημα στο γάμο τους και θέλουν είτε να το ξεπεράσουν είτε να χωρίσουν πιο ομαλά, ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά. Οι άνδρες κατά κύριο λόγο παροτρύνουν τις γυναίκες τους στο να επισκεφθούν ένα σύμβουλο γάμου, γιατί τους είναι πιο δύσκολο να βγουν από μια σχέση και να χωρίσουν. Τέλος, τον σύμβουλο γάμου τον επισκέπτονται και νέα ζευγάρια, λίγο πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν, για να διαπιστώσουν αν όντως ταιριάζουν και μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.

Ένας σύμβουλος γάμου προσπαθεί μέσα από τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας να βοηθήσει τα ζευγάρια να καταλήξουν στη σωστή απόφαση για τη σχέση τους. Η πρώτη συνεδρία είναι κοινή για το ζευγάρι, κατά την οποία αναλύουν τους λόγους για τους οποίους επισκέπτονται τον σύμβουλο και στη συνέχεια η επόμενη συνεδρία είναι με τον καθένα ξεχωριστά. Όταν το κάθε μέλος τους ζευγαριού βλέπει αυτόνομα το σύμβουλο, μιλά πιο ανοιχτά για τον σύντροφο του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέσα στη σχέση χωρίς να φοβάται.
Η καλύτερη συμβουλή για μια υγιή σχέση είναι τα μέλη της να την φροντίζουν, να έχουν τη διάθεση να την κρατήσουν ζωντανή, να κάνουν σχέδια, να βγαίνει το ζευγάρια ραντεβού, να φλερτάρουν ο ένας με τον άλλο, να μιλάνε ανοιχτά, να κάνουν έρωτα, να κάνουν ταξίδια και γενικότερα να ασχολούνται με την σχέση τους.''

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)


Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!