Εύρεση συντρόφου μέσω του OnePlusOne

 

Οι ειδικοί εξηγούν γιατί «η ζωή είναι ωραία όταν τη μοιράζεσαι»

Από την Ειρήνη Ζουρνατζή  (gammosspecial.gr)

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που άτομα και των δύο φύλων αντιμετωπίζουν έντονες δυσκολίες στην εύρεση συντρόφου. Είναι αλήθεια πως, εν έτει 2013, είναι σύνηθες το φαινόμενο νέοι άνθρωποι να είναι μόνοι τους και να μη γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν μία όμορφη σχέση ή, ακόμα, πώς να επιτύχουν τη σωστή προσέγγιση. Το γραφείο γνωριμιών «One plus One» μας εισάγει στον κόσμο του και μας αποκαλύπτει πώς μπορούμε να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι.

- Με τι ασχολείται ακριβώς η εταιρία σας και σε τι στοχεύει;

Το «One plus One» είναι το μοναδικό και πλέον σύγχρονο γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα. Η ομάδα του αποτελείται από πιστοποιημένους ψυχολόγους και συμβούλους σχέσεων, οι οποίοι έχουν πολυετή επαγγελματική δραστηριότητα στην Αμερική και την Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει πολύτιμη πείρα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. O βασικός μας στόχος είναι να γνωρίσουν τα μέλη μας ένα σύντροφο ζωής μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Σκοπός μας επίσης είναι να βοηθήσουμε τα μέλη μας να ανανεώσουν τον κύκλο τους, γιατί η καθημερινότητα σήμερα έχει συντελέσει στην αποξένωση των ανθρώπων και στην έλλειψη ενέργειας, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα την κοινωνική απομόνωση και τις δυσκολίες στις σχέσεις.

- Ποια είναι τα προβλήματα σχέσεων που αντιμετωπίζετε και τι συμβουλεύετε όσους και όσες ψάχνουν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο;

Η συμβουλή μας είναι πάντα να συμμετέχουν σε καινούργιες εμπειρίες, να βγαίνουν όσο μπορούν -όχι μόνο τα βράδια- με στόχο μία γνωριμία, αλλά πρωτίστως να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν και τους διασκεδάζουν. Η προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη είναι πολύ σημαντική και συντελεί στην υψηλή αυτοεκτίμηση, κάτι που είναι απαραίτητο για την εύρεση συντρόφου και την καλή εξέλιξη μίας σχέσης.

Προβλήματα σχέσεων:
1. Οι άνθρωποι πλέον, λόγω φόρτου εργασίας, υψηλών απαιτήσεων και μειωμένης ενέργειας, δεν έχουν χρόνο, διάθεση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους ότι θα μπορέσουν να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που τους ταιριάζει.
2. Κατά τη διάρκεια της σχέσης δεν επενδύουν σε αυτήν. Οι ρόλοι αντιστρέφονται. Ο άντρας δεν «προστατεύει». Η γυναίκα δεν «φροντίζει». Οι σύντροφοι νοιάζονται περισσότερο για την αυτονομία τους και λιγότερο για τη σχέση. Η αυτονομία -που είναι πολύ βασική- έχει νόημα μόνο όταν υπάρχει μία σχέση στην οποία θα βασίζεται.

- Πόσο δύσκολο είναι να επιτευχθεί μία γνωριμία που θα καταλήξει σε σχέση;

Οι άνθρωποι σήμερα έχουν πολλές απαιτήσεις και λίστες χαρακτηριστικών και προδιαγραφών για το σύντροφό τους. Επίσης, έχουν λίγο χρόνο, περιορισμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αλλά και στους άλλους, αβεβαιότητα για το μέλλον και δυσκολία στη διαχείριση των συναισθημάτων τους. Όλα αυτά καθιστούν δύσκολη την ευνοϊκή κατάληξη μιας σχέσης, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι «η ζωή είναι πιο ωραία όταν τη μοιραζόμαστε». Με αισιοδοξία, επαγγελματισμό και ρεαλισμό, σας βοηθάμε να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Υπάρχει συγκεκριμένο age group που σας προσεγγίζει ή έχετε πελάτες όλων των ηλικιών;

Έχουμε πελάτες όλων των ηλικιών και ο μέσος όρος είναι 37 ετών (Οι ηλικίες ξεκινάνε από 28-73).

- Ο κόσμος πώς αντιμετωπίζει το φαινόμενο του «matchmaking» στην Ελλάδα;

Οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται με αυτό τον τρόπο. Εάν γίνει μία γνωριμία μέσω φίλων ή γνωστών, πάλι matchmaking θεωρείται. Ο κόσμος και στην Ελλάδα είναι έτοιμος και αναζητάει σύγχρονους και αξιόπιστους τρόπους για να κάνει καινούργιες γνωριμίες.

- Ποια τα σχέδιά σας για το 2013;

Μία διεθνής, αξιόπιστη διαδικτυακή κοινότητα που να απευθύνεται σε Έλληνες και του εξωτερικού. Μπείτε στην ασφαλέστερη πλατφόρμα γνωριμιών στην Ελλάδα, στο «one plus one OnlinePlus+».

 

 

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)

Λεωφόρος Κηφισίας 255
14561 Κηφισιά,
Αθήνα Ελλάδα

(+30) 210 80 82 490
6944 2260 62
contact@oneplusone.gr
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 1μμ - 9μμ.

Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!