Μεταμοντέρνες γνωριμίες

Μεταμοντέρνες γνωριμίες

VOTRE BEAUTE, Οκτώβριος 2006

Κάνε μου ένα προξενιό! Τα σύγχρονα «συνοικέσια» δίνουν και παίρνουν. Και μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν σας ενδιαφέρουν!

Της Ολίβιας Μάντζαρη

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ «ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΟ»

Η Ελίνα, 26 ετών, αξιόλογη, εμφανίσιμη, με πανεπιστημιακές σπουδές, απευθύνθηκε σε γραφείο γάμου όταν βαρέθηκε να πέφτει σε άντρες ανώριμους που δεν ήξεραν τι ήθελαν. Η ίδια έχει πλέον ξεκαθαρίσει ότι θέλει να καταλήξει σε γάμο. «Θεωρώ ότι τα άτομα που απευθύνονται σε ένα γραφείο είναι πιο κατασταλαγμένα. Δεν θέλω να χάνω το χρόνο μου με ανούσιες σχέσεις. Δεν είχα πρόβλημα να γνωρίσω άντρες απλώς για να κάνω μια σχέση, αυτό είναι εύκολο, αλλά αν θέλεις κάτι πιο σοβαρό τα πράγματα δυσκολεύουν. Τους 3 τελευταίους μήνες βγαίνω με κάποιον που γνώρισα στο τέταρτο ραντεβού, είναι 31 ετών, γιατρός, ταιριάζουμε, όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Θα δείξει…»… Η Μαρίνα,40 ετών, διαζευγμένη με ένα παιδί, ελεύθερη επαγγελματίας, δεν είχε ακόμη την ανάλογη τύχη. «Μετά το διαζύγιό μου δεν ήταν εύκολο να κάνω γνωριμίες στο φιλικό μου περιβάλλον, για αυτό αποφάσισα να απευθυνθώ σε γραφείο. Είμαι ήδη 5 μήνες, έχω βγει με αρκετούς, αλλά δεν έχω γνωρίσει ακόμη τον κατάλληλο. Οι υποψήφιοι ανταποκρίνονταν στα προσόντα τους, δεν έτυχε. Αυτή η εμπειρία με έχει κάνει να είμαι πιο ανοιχτή προς τους άλλους». Το «Οne plus One»οργανώνει κάθε εβδομάδα δείπνο για 8 άτομα σε γνωστό εστιατόριο για να γνωριστούν τα μέλη μεταξύ τους , χαλαρά και ότι ήθελε προκύψει…Έτσι, αν δεν γνωρίσεις το ταίρι σου, μπορείς τουλάχιστον να κάνεις φίλους και να διευρύνεις τον κοινωνικό και γιατί όχι επαγγελματικό σου κύκλο.

ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Το «One Plus One Dating Club» (τηλ. 210-8085338) ακολουθεί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές στον τομέα των γνωριμιών. Δεν είναι γραφείο συνοικεσίων, αλλά ένα μοντέρνο «γραφείο γνωριμιών» για νέους, επιτυχημένους ανθρώπους που συχνά δεν έχουν αρκετό χρόνο να αφιερώσουν στην προσωπική τους ζωή. Δημιουργός του είναι η ψυχολόγος κ .Λένα Καστρησίου, με πολύχρονη καριέρα στο Σικάγο και έμπειρη στα θέματα αξιολόγησης σχέσεων και επιλογής συντρόφου, που αποφάσισε με την δημιουργία του «Οne Plus One» να φέρει σε επαφή άτομα «που έχουν αρκετές ομοιότητες στον ψυχισμό τους», γιατί η συμβατότητα είναι βασικό κριτήριο για το «δέσιμο» και τη διάρκεια μιας σχέσης. Οι επιλογές γίνονται βάσει του ψυχολογικού προφίλ των ενδιαφερομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το προξενιό ξανά στη μόδα Life Coaching »

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)

Λεωφόρος Κηφισίας 255
14561 Κηφισιά,
Αθήνα Ελλάδα

(+30) 210 80 82 490
6944 2260 62
contact@oneplusone.gr
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 1μμ - 9μμ.

Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!