Bhmagazino

Λένα Καστρησίου, Η δουλειά μου

ΒΗΜΑGAZINO, Μάρτιος 2010

Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος αναζητεί τα μυστικά της ιδιοκτήτριας γραφείου γνωριμιών Λένας Καστρησίου

Η λέξη προξενιό είναι παρεξηγημένη, αλλά ουσιαστικά είναι μέρος της ζωής μας.

Απλώς στις μέρες μας δεν οργανώνεται από το σόι και τους γονείς. Οι γνωριμίες συνήθως γίνονται μέσω τρίτων, από φίλους, γνωστούς και συναδέλφους. Υπάρχουν πάλι και κάποιοι που αδυνατούν να γνωρίσουν τον άνθρωπό τους. Αυτοί έρχονται στο γραφείο μας.

Δουλειά υπάρχει, παρά την κρίση.

Το Internet είναι ένας ανταγωνιστής των γραφείων γνωριμιών, αλλά υπολείπεται σε ειλικρίνεια. Στο Facebook μπορείς να είσαι όποιος δηλώσεις. Σε εμάς, στη λίστα δεδομένων την οποία συμπληρώνουν οι υποψήφιοι, δεν μπορούν να πουν ψέματα. Κυρίως επειδή δεν θέλουν και οι ίδιοι άλλα ψέματα.

Στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, έχω γνωρίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ως ψυχολόγος και σύμβουλος γάμου έχω τριβή με την ανθρώπινη φύση, αλλά στο γραφείο γνωριμιών αντιμετωπίζω τη θετική πλευρά της ζωής. Ο στόχος των περισσότερων μελών μας είναι μία σοβαρή γνωριμία που θα οδηγήσει στο γάμο και στη δημιουργία οικογένειας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παντρευτεί από το γραφείο μας και έχουν κάνει παιδιά, και αυτό συμβαίνει όταν κάποιος έχει τον γάμο σαν στόχο. Στο γραφείο μας όταν έρθει κάποιος θα τον βοηθήσουμε να διαμορφώσει ένα στόχο και να κατανοήσει τις ανάγκες του για μία σχέση. O στόχος μας είναι οι γνωριμίες, δηλαδή να γνωρίσει κάποιος άτομα που του/της ταιριάζουν σε πρώτη φάση και όχι απαραίτητα ο γάμος.

Προτού ανοίξω το γραφείο περίμενα να έχω μεγάλες ηλικίες, χωρισμένους ανθρώπους που ψάχνουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Τελικά, ο μέσος όρος είναι τα 37 χρόνια. Ο μεγαλύτερος που έχει έρθει είναι 65, αλλά αποτελεί εξαίρεση. Οι 30άρηδες κάνουν την έκπληξη. Έρχονται περισσότεροι από όσους περίμενα. Δεν ξέρω γιατί, μάλλον λόγω της εποχής.

Κι εγώ παντρεμένη είμαι, έχω παιδιά, ξέρω τις χαρές και τις δυσκολίες των σχέσεων.

Μου έχει κάνει όμως μεγάλη εντύπωση ότι σε σχέση με το παρελθόν, που οι περισσότεροι ζητούσαν πληροφορίες για τη δουλειά, τις σπουδές και τα λεφτά, πλέον θέλουν να μάθουν αν ο πιθανός σύντροφός τους καπνίζει.

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)

Λεωφόρος Κηφισίας 255
14561 Κηφισιά,
Αθήνα Ελλάδα

(+30) 210 80 82 490
6944 2260 62
contact@oneplusone.gr
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 1μμ - 9μμ.

Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!