Glam

Αναζητώντας το άλλο μου μισό

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, GLAM, Φεβρουάριος 2011

Από την ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΦΥΛΑΤΟΥ

Θέλετε να βρείτε το άλλο σας μισό αλλά έχετε βαρεθεί να γνωρίζετε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε και πολλά κοινά; Έχετε αρχίσει να λέτε σε συζητήσεις με τις φίλες σας «Δεν υπάρχουν άντρες! ή δεν υπάρχουν πια σωστές γυναίκες» και άλλα τέτοια βαρύγδουπά; Για εσάς αλλά και για όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η σχέση είναι «ταίριασμα», υπάρχει το one plus one, ένα σύγχρονο γραφείο γνωριμιών που λειτουργεί στη Κηφισιά και που αναλαμβάνει να σας βρει σύντροφο.

Η ψυχολόγος, Λένα Καστρησίου, έχοντας ζήσει στην Αμερική 20 χρόνια όπου σπούδασε ψυχολογία, και εργάστηκε σαν ψυχολόγος και σύμβουλος σχέσεων, μετακόμισε στην Ελλάδα και παράλληλα με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της άνοιξε το συγκεκριμένο γραφείο. Η κόρη της Σέλλια Georges, έχοντας τελειώσει τις σπουδές και το μεταπτυχιακό ψυχολογίας στην Αγγλία, συνεργάζεται με το one plus one και είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Αγγλία αλλά και στην Αμερική. «Έχουμε γραφείο και στο Σικάγο ( στη διεύθυνση 159 E. Walton Place, unit 8D, Chicago, ILL 60611) από το 2010 γιατί πολλοί Έλληνες της Αμερικής ή και του Καναδά ενδιαφέρονται για γνωριμία και δημιουργία σχέσης με άτομα που ζουν στην Ελλάδα.» μου αναφέρει η Λένα Καστρησίου και δεν μπορώ να μη τη ρωτήσω τι ακριβώς είναι το one plus one Γνωριμίες για Singles; «Είναι ένα σύγχρονο γραφείο κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνεται σε singles οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν σύντροφο ζωής. Λόγω της δυσκολίας με τις συνθήκες ζωής σήμερα, τα εντατικά ωράρια εργασίας, το εργασιακό άγχος, τους φόβους και την αποξένωση που επικρατεί είναι δύσκολο να βρεθεί ο απαιτούμενος χρόνος και ενέργεια που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να βρει σύντροφο που του ταιριάζει».

Πώς λειτουργεί όλο το σύστημα;

 

Λειτουργούμε μέσω διαπροσωπικής αλλά και διαδικτυακής δικτύωσης. Η ιδρύτρια του one plus one Λένα Καστρησίου, Med., Psy.D είναι ψυχολόγος και σύμβουλος σχέσεων. Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα σχέσεων στην Αμερική και στο γραφείο της στην Κηφισιά μέσω του one plus one έχει δημιουργήσει ένα πολύπλευρο κέντρο ανθρωπίνων σχέσεων και βοηθάει ζευγάρια στο να δημιουργηθούν (μέσω του one plus one), αλλά και στο να επιβιώσουν (μέσω ψυχοθεραπείας ζεύγους).

Όταν έρχεστε στο γραφείο μας, στη πρώτη μας συνάντηση, στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιος τρόπος γνωριμίας σας ταιριάζει περισσότερο. Οι τρόποι που σας προτείνουμε για να έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο είναι:

 

  • η συμμετοχή σας στην Online «κλειστή βάση δεδομένων» μας, η οποία ταιριάζει περισσότερο σε άτομα που μένουν εκτός Αττικής, (τα προφίλ μας είναι αξιόπιστα και ελεγμένα)
  • οι δραστηριότητες μας, βραδιές που οργανώνουμε σε μπαράκια με στόχο να γνωρίζονται τα μέλη μας με ένα ασφαλή τρόπο
  • η προσωπική μας υπηρεσία, είναι εντελώς προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών μας και την προτείνουμε σε άτομα μόνο αφού τα γνωρίσουμε προσωπικά και κατόπιν ατομικής συνεδρίας.

 

Τι μάθατε για τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από το συγκεκριμένο γραφειό;

 

« Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το μόνο όπλο που μπορούμε να αποκτήσουμε για να παλέψουμε την κρίση σήμερα. Ότι και να μας συμβαίνει στη δουλειά, ένα χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά είναι τα «μαγικά αντίδοτα» στο σπίτι είναι αυτό που πραγματικά μας βοηθάει να είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι.»

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις δουλειές σας ή ισχύει αυτό που λέει ο σοφός λαός μας ότι η φτώχια θέλει καλοπέραση;

«Η οικονομική κρίση δεν επηρεάζει γιατί η υπηρεσία μας είναι πολύ απαραίτητη σήμερα και προσιτή για αυτά που προσφέρουμε. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό. Στο εξωτερικό αυτές οι υπηρεσίες κοστίζουν κατά πολύ περισσότερο.» Στην Αμερική και στην Αγγλία η χρέωση για τις υπηρεσίες μας είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)

Λεωφόρος Κηφισίας 255
14561 Κηφισιά,
Αθήνα Ελλάδα

(+30) 210 80 82 490
6944 2260 62
contact@oneplusone.gr
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 1μμ - 9μμ.

Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!