Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και στα 19 μου πήγα στο Σικάγο, όπου σπούδασα Ψυχολογία, δούλεψα (πλήρες βιογραφικό στο www.psychotherapists.gr) και έζησα για 20 χρόνια, επειδή τελικά μου άρεσε πολύ η ζωή εκεί. Απλοί και ειλικρινείς άνθρωποι, υπέροχη φύση, καλά πανεπιστήμια και προπαντός τέλεια μουσική.

Το Σικάγο σε εκείνη τη φάση της ζωής μου τα είχε όλα: ποδηλασία στη λίμνη, πικ-νικ σε πάρκα με ζωντανή μουσική, καλούς φίλους και ενδιαφέρουσα δουλειά. Μου άρεσε που γνώριζα κόσμο από διαφορετικές φυλές, και όλες είχαν κάτι να με διδάξουν, συμβάλλοντας στην προσωπική και επαγγελματική μου εξέλιξη.

Πάντα με ενδιέφεραν οι άνθρωποι: οι ιστορίες, οι εμπειρίες, τα ταξίδια, οι χαρακτήρες και προπαντός οι τρόποι που σχετιζόμαστε. Τι μας ελκύει τι μας απωθεί, τι μας φοβίζει, τι μας κάνει χαρούμενους και τι μας πληγώνει. Από την αρχή των σπουδών μου έως τώρα, ένα είναι σίγουρο: τίποτα δεν με εντυπωσιάζει περισσότερο από την ανθρώπινη ψυχή. Η γνώση των διαφόρων θεωριών της ψυχολογίας κάνει την ανθρώπινη συμπεριφορά περισσότερο προβλέψιμη και μπορούμε, πάντα επιφυλακτικά, να βγάζουμε συμπεράσματα για τους ανθρώπους και τις σχέσεις τους.

Ζω στην Ελλάδα από το 1996 γιατί, μολονότι η Αμερική με σπούδασε και με έμαθε πολλά... η Ελλάδα ήταν μέσα στη ψυχή μου όλα τα χρόνια που έλειπα. Εδώ οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι τόσο απλοί και ειλικρινείς, αλλά είναι αυθόρμητοι, ζωντανοί και συγκινούνται.

Στην Ελλάδα εργάζομαι ιδιωτικά στην Κηφισιά. Με την οικογένεια μου ζω κοντά στη θάλασσα, κι αυτό είναι κάτι που με εμπνέει και με αναζωογονεί καθημερινά.

Πιστεύω ότι η «συνταγή» για μια καλή σχέση περιλαμβάνει τα εξής:

 

  • Συναισθηματική νοημοσύνη ‒ Να κατανοούν τους ανθρώπους με παραπλήσιο τρόπο.
  • Κοινά βιώματα ‒ Όσο γίνεται να μοιάζουν και να τους αρέσουν οι ίδιες δραστηριότητες.
  • Κοινοί στόχοι ζωής
  • Να αρέσει ο ένας στον άλλον ‒ χημεία, σεξουαλικότητα.

 

Σας περιμένω να σας γνωρίσω από κοντά. Εκ των προτέρων θα σας πω ότι η διαδικασία ανεύρεσης συντρόφου είναι πολυσύνθετη και καθόλου απλή. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να έχετε υπομονή και να μας εμπιστευθείτε. Να θυμάστε μόνο ότι ένας καλός σύντροφος μπορεί να μας κάνει πιο ευτυχισμένους απ’ όλα τα πλούτη του κόσμου...

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)


Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!