VIP- ONEPLUSONE PERSONAL MATCHMAKING©

Είμαστε ένα σύγχρονο γραφείο γνωριμιών πλαισιωμένο από σύμβουλους σχέσεων και ψυχολόγους με άδεια εργασίας στην Ελλάδα και στην Αμερική. Μοναδικός μας στόχος μας είναι να βρούμε τον κατάλληλο σύντροφο για εσάς.

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος σχέσεων θα σας γνωρίσει προσωπικά, (ή μέσω SKYPE), θα συζητήσει μαζί σας τις εμπειρίες σας σχετικά με τις σχέσεις σας, με στόχο να δημιουργήσει το «προφίλ» του ιδανικού σας συντρόφου. Στη συνέχεια, ο στόχος μας είναι να σας κάνουμε προτάσεις βάσει των προδιαγραφών σας.

Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας είμαστε κοντά σας για να σας δώσουμε απαραίτητες συμβουλές, έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι. Μέσω της προσωπικής μας υπηρεσίας, είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ανθρώπους που έχουν κοινούς στόχους με εσάς.

Επειδή η δουλειά μας είναι εξειδικευμένη, οι προτάσεις μας στοχευμένες και η εμπειρία μας στο χώρο των σχέσεων μεγάλη, είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα σας ικανοποιήσει, και θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας για να βιώσετε μία ευτυχισμένη σχέση ζωής.

Χρέωση VIP- Προσωπικές γνωριμίες:

100 Ευρώ χρεώνεται η εγγραφή σας και η αρχική συνάντηση στο γραφείο μας με Ψυχολόγο, Σύμβουλο Σχέσεων.

150 Ευρώ χρεώνεται η εγγραφή σας, η αρχική συνάντηση στο γραφείο μας και η πρώτη σας γνωριμία. (με μέλος μας που σας έχουμε προτείνει και έχετε εγκρίνει και εσείς αφού σας έχουμε ενημερώσει σχετικά).  Οι περαιτέρω συναντήσεις σχετικά με συμβουλευτική για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε άτομα που σας ταιριάζουν κοστίζουν 70 ευρώ.

Οι προτάσεις είναι δωρεάν, όταν μία πρόταση εξελιχθεί σε γνωριμία, χρεώνεται ανά περίπτωση, πάντα βάσει των προδιαγραφών σας, και κυμαίνεται από 75,00 ευρώ έως 6,000 ευρώ.

3 απλά βήματα :

  • Συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μας, πατώντας "εγγραφή" στην αρχική μας σελίδα.
  • Επιλέξτε VIP- πρόγραμμα προσωπικών γνωριμιών.
  • Καλέστε το γραφείο μας για προσωπική συνάντηση στο γραφείο μας με Σύμβουλο Σχέσεων για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει.

Προαιρετικά :

Οι σύμβουλοι σχέσεων του oneplusone μπορούν να συζητήσουν μαζί σας θέματα που σας απασχολούν και να σας συμβουλεύσουν για το κατά πόσο ταιριάζετε με το άτομο με το οποίο σκέφτεστε, ή έχετε επισυνάψει σχέση.

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)

Λεωφόρος Κηφισίας 255
14561 Κηφισιά,
Αθήνα Ελλάδα

(+30) 210 80 82 490
6944 2260 62
contact@oneplusone.gr
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 1μμ - 9μμ.

Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!