Γεννήθηκα στο Σικάγο του Ιλινόις από Έλληνες γονείς. Από πολύ μικρή όμως γνώρισα τι σημαίνει υπερατλαντικό ταξίδι αλλά και ελληνικός τρόπος ζωής, καθώς επισκεπτόμουν συχνά συγγενείς μου στην Ελλάδα και περνούσα εδώ τα καλοκαίρια. Λίγο πριν από τη δύσκολη εποχή της εφηβείας, μετακόμισα στην Αθήνα και συνέχισα το σχολείο στο TASIS Hellenic, στο Κεφαλάρι. Αφού αποφοίτησα από το πρόγραμμα IB του TASIS, έζησα επτά χρόνια ως φοιτήτρια στην Αγγλία. Οι σπουδές μου στην Ψυχολογία (MSc) και την Κοινωνιολογία (BSc) με βοήθησαν να αποκτήσω τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις, ενώ απέκτησα και πρακτική εμπειρία μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα σε διάφορους χώρους θεραπείας. (Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο βιογραφικό μου, στη σελίδα μου στο Linkedin.)

Είμαι επαγγελματίας στο χώρο της γνωριμίας ανθρώπων με σκοπό τη σχέση από τον Δεκέμβριο του 2010. Άρχισα να εργάζομαι στο OnePlusOne το 2007 και τώρα διευθύνω το Διεθνές Τμήμα του και είμαι επικεφαλής του Τμήματος Επιλογής Συντρόφου. Καθημερινά με ρωτούν τι τύπου άνθρωποι απευθύνονται σε μας και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Η απάντηση είναι απλή: Οι πελάτες του OnePlusOne σχηματίζουν μια μικρή κοινότητα. Έχουμε σχεδόν το ίδιο ποσοστό ανδρών και γυναικών μελών, όπως συμβαίνει στις περισσότερες δυτικές κοινωνίες. Η πλειοψηφία (65%) είναι ηλικίας 28-45 ετών και επιθυμεί να γνωρίσει το κατάλληλο άτομο, προκειμένου να συνάψει μια σοβαρή σχέση. Όπως και γυναίκες ή άντρες με παιδιά από προηγούμενους γάμους αναζητούν μια νέα γνωριμία, κάποιο άτομο με το οποίο θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν κοινά ενδιαφέροντα. Ελεύθεροι γονείς, που δεν έχουν το χρόνο να κάνουν συχνές εξόδους ή έχουν περιορισμένη κοινωνική ζωή, επιλέγουν την υπηρεσία εύρεσης συντρόφου ως λύση.

Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί από τους πελάτες μας είναι άνθρωποι που έχουν ζήσει ή σπουδάσει στο εξωτερικό και πρόσφατα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Καθημερινά συναντώ άτομα που ενδιαφέρονται για κάποια από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση προσεκτικά και επιλέγουμε μόνο άτομα που έχουν σκεφτεί υπεύθυνα τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν το OnePlusOne.

Η υπηρεσία one plus one Personal Matchmaking σέβεται απολύτως την επιθυμία των χρηστών για εχεμύθεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων τους. Γνωρίζουμε τους ενδιαφερόμενους καλύτερα και προσπαθούμε να χτίσουμε το προφίλ της προσωπικότητας του καθενός, ώστε να εξασφαλίσουμε γνωριμίες με τη βέλτιστη δυνατή προοπτική για μια επιτυχημένη σχέση.

Τα στοιχεία των ενδιαφερομένων δεν εισάγονται απλώς σε ένα σύστημα στον υπολογιστή, που τα αντιστοιχεί βάσει κάποιων στοιχείων, αλλά αξιολογούνται βάσει ενός συνδυασμού επιστήμης, διαίσθησης, εμπειρίας και διορατικότητας. Επιλέγουμε για εσάς μόνο πρόσωπα που σας ταιριάζουν, με τα οποία θα έχετε ισχυρές πιθανότητες για μια επιτυχημένη σχέση.

Προσωπικά ταξιδεύω στις ΗΠΑ τρεις φορές το χρόνο, για να συναντήσω εν δυνάμει μέλη. Αν ενδιαφέρεστε να συναντηθούμε την επόμενη φορά που θα βρίσκομαι στο Σικάγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η υπηρεσία OnePlusOne OnlinePlus+ που δημιουργήθηκε το 2007, έφερε αρχικά την επωνυμία Members Only Online. Τα μέλη μας, εφόσον επέλεγαν αυτή την υπηρεσία, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μέσω διαδικτύου.

Τώρα έχουμε δημιουργήσει έναν τελείως διαφορετικό τομέα, που αποτελεί ωστόσο επέκταση αυτής της αρχικής ιδέας. Φιλοδοξία μας ήταν να δημιουργήσουμε μια διακριτική και ασφαλή διαδικτυακή κοινότητα για ραντεβού μεταξύ ανθρώπων που αναρτούν προφίλ απολύτως πραγματικά (όνομα, ηλικία, σπουδές), με ακριβείς πληροφορίες για τους εαυτούς τους και οι οποίοι δηλώνουν σαφώς ότι είναι διαθέσιμοι να συνάψουν μια σχέση. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε, να συντονιστείτε και να κανονίσετε το πρώτο σας τετ-α-τετ ραντεβού (date) το συντομότερο δυνατό.

Το OnePlusOne είναι διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία dating στον κόσμο. Αυτό που το κάνει μοναδικό, είναι ότι έχουμε φυσική παρουσία σε δύο γραφεία (Αθήνα και Σικάγο), με πτυχιούχους ψυχολόγους και ειδικούς σχέσεων. Δεν έχουμε τυποποιημένα εικονίδια συνομιλίας (χαμόγελα, γκριμάτσες δυσαρέσκειας κτλ.), που βλέπουμε συνήθως σε αντίστοιχα σάιτ διαδικτυακού φλερτ. Επιπλέον, δεν κάνουμε διακρίσεις ως προς το κοινωνικό, πολιτισμικό, εμφανισιακό, σεξουαλικό ή οικονομικό στάτους των μελών μας.

Πιστεύω στη φιλοσοφία του OnePlusOne ότι «Η ζωή είναι πιο ωραία όταν την μοιραζόμαστε». Στον καθένα αξίζει αυτή η ευκαιρία!

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)


Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!