Τι κάνει το OnePlusOne να ξεχωρίζει;

 • Το OnePlusOne είναι το μοναδικό και πλέον σύγχρονο online dating και personal matchmaking service στην Ελλάδα αποτελούμενο από πιστοποιημένους ψυχολόγους και συμβούλους σχέσεων με πολυετή επαγγελματική δραστηριότητα στην Αμερική και την Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει πολύτιμη πείρα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.
 • Στο πρόγραμμα προσωπικών γνωριμιών -personal matchmaking-  γνωρίζουμε όλα τα μέλη μας προσωπικά, προκειμένου οι προτάσεις μας να είναι απολύτως στοχευμένες.
 • Έχουμε συγκροτήσει τη μεγαλύτερη και ασφαλέστερη κοινότητα γνωριμιών στην Ελλάδα.
 • Έχουμε δύο διαδικτυακές συνδρομές εκ των οποίων η μία είναι δωρεάν με μη πιστοποιημένα προφίλ, ενώ η άλλη απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν σοβαρή σχέση και όλα τα προφίλ είναι πιστοποιημένα. Απευθυνόμαστε σε άτομα που αναζητούν μία σοβαρή σχέση για συντροφικότητα, γάμο ή οικογένεια. 
 • Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία. 

Πως λειτουργεί; 

1. Συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο μας πατώντας "εγγραφή" στην ιστοσελίδα μας, www.oneplusone.gr.  .

3.  Εάν σας ενδιαφέρει το VIP πρόγραμμα προσωπικών γνωριμιών, επικοινωνείτε τηλεφωνικά και κανονίζετε ραντεβού εγγραφής στον χώρο μας. (Υπάρχει και δυνατότητα SKYPE).  Σε αυτό το πρόγραμμα σας κάνουμε στοχευμένες προτάσεις βάσει των προδιαγραφών σας.

4. Εάν σας ενδιαφέρει η εγγραφή στο online πρόγραμμα, υπάρχουν επιλογές online προγραμμάτων που μπορείτε να διαβάσετε σε παρακάτω ερώτηση.  Αυτόματα, μόλις πληρώσετε την συνδρομή σας μπορείτε να επιλέξετε από τα προφίλ των μελών που θα εμφανιστούν, το άτομο που σας αρέσει. Το μέλος που θα επιλέξετε, θα λάβει mail, και εάν συμφωνήσει να σας γνωρίσει, απαντάει θετικά και αυτόματα ανταλλάσσονται τα κινητά σας τηλέφωνα. 

 

Τι επιλογές συνδρομών υπάρχουν μετά την δωρεάν μέρα πλοήγησης;

Τι σημαίνει ακριβώς πιστοποιημένο προφίλ;

Στο πάνω μέρος του κάθε προφίλ αναγράφεται το εάν είναι πιστοποιημένο (verified). Σας προτείνουμε να επιλέγετε πιστοποιημένα προφίλ, προφίλ μελών μας που έχουν επισυνάψει στοιχεία ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης. 

 • ONLINE -Verified Profiles-Πιστοποιημένα προφίλ : Εάν επιλέξετε verified συνδρομή, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας πρέπει να επισυνάψετε στοιχεία διπλώματος οδήγησης ή ταυτότητας. Όλα τα στοιχεία σας είναι επαληθευμένα.  Όταν ένα προφίλ είναι επαληθευμένο είστε πιο ασφαλής ότι το προφίλ αντιπροσωπεύει πλήρως το άτομο που θα συναντήσετε. Στο προφίλ σας θα υπάρχει ένδειξη ότι τα στοιχεία σας ειναι επαληθευμένα.  Αυτή είναι η πιο οικονομική μας συνδρομή.
 • Δωρεάν συνδρομή- NON verified profiles- ΜΗ πιστοποιημένα προφίλ : Εάν επιλέξετε non verified συνδρομή, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας, δεν χρειάζεται να επισυνάψετε στοιχεία διπλώματος οδήγησης ή ταυτότητας. Στο προφίλ σας θα εμφανίζεται ένδειξη ότι τα στοιχεία σας δεν είναι επαληθευμένα. 
 • ONLINE VIP- incognito profiles : Εάν επιλέξετε incognito συνδρομή το προφίλ σας θα είναι αόρατο, οπότε δεν μπορείτε να επιλεγείτε αφού το προφίλ σας δεν θα εμφανίζεται στην αναζήτηση των μελών μας. Το προφίλ σας θα εμφανιστεί μόνο στα άτομα που εσείς θα οι ίδιοι θα επιλέξετε. Η VIP συνδρομή δηλαδή η συνδρομή με αόρατο προφίλ, (πιστοποιημένα ή μη πιστοποιημένα) είναι η ακριβότερη μας συνδρομή. 

Τι πρέπει να γνωρίζω για να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο;

1.  Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου. 
Προσωπικά δεδομένα (τηλέφωνο, επώνυμο, email, στοιχεία ταυτότητας/διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου δεν δημοσιεύονται).

2. Το βασικότερο κατά τη γνώμη μας κομμάτι στο προφίλ σας είναι τα "λίγα λόγια για μένα" και βρίσκεται στο κάτω μέρος του ερωτηματολογίου. Σας ζητάμε να γράψετε για εσάς και για τους λόγους που γραφτήκατε στο oneplusone, και για το πως είναι η ζωή σας σήμερα.  Το προφίλ σας θέλουμε να  προσελκύσει άτομα που σας ταιριάζουν. Γράψτε μας ελεύθερα για το ποιος είναι ο πρωταρχικός σας στόχος, για το εάν έχετε κάποιο ιδιαίτερο hobby ή κάτι σημαντικό που θεωρείτε ότι θα είναι καλό να γνωρίζει όποιος ή όποια βγει μαζί σας.  Το γραπτό κείμενο εκφράζει πολύ την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Εάν το κείμενο σας είναι λεπτομερές, ορθογραφημένο, προσεγμένο, φλύαρο κλπ, παίζει ρόλο και βοηθάει πολύ στο να αποφεύγετε να σας επιλέγουν και να επιλέγετε άτομα που δεν σας ταιριάζουν. 

3.  Ανεβάστε μια αντιπροσωπευτική σας φωτογραφία. Μία φωτογραφία που σας αρέσει και έχει λάβει θετικά σχόλια από τους φίλους σας. Το εαν θα βγεί ένα μελος μας μαζί σας θα κριθεί κατά ένα μεγάλο μέρος απο την φωτογραφία σας. Ασχοληθείτε με αυτό το θέμα. Μην ανεβάσετε μία φωτογραφία παρορμητικά και στα γρήγορα. 

 

Με ένα αντιπροσωπευτικό προφίλ γλυτώνετε πολύτιμο χρόνο. 

ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΜΑΣ VIP ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η πιστοποίηση του κάθε προφίλ μέλους αναγράφεται στο πάνω μέρος του προφίλ. 

Πώς φαίνεται το OnePlusOne προφίλ μου στα μέλη σας;

Στα προφίλ μας εμφανίζεται το μικρό σας όνομα και όσα στοιχεία θεωρούμε ότι δίνουν μία σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα ενός ανθρώπου. Βλέπετε φωτογραφία, χαρακτηριστικά, hobbies και συνήθειες και διαβάζετε ένα ελευθερο κείμενο για τους στόχους του μέλους στο oneplusone καθώς και για διάφορες πτυχές του εαυτού του ή συνήθειες που δεν προαναφέρονται στο προφίλ. Χρειάζεστε μόνο δέκα λεπτά για τη συμπλήρωση του εωτηματολογίου μας. Στο προφίλ σας ποτέ δεν εμφανίζονται προσωπικά στοιχεία, ούτε στοιχεία επικοινωνίας και κατοικίας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση κτλ.). Κάντε κλίκ στις παρακάτω εικόνες για να δείτε το πως φαίνεται ένα προφίλ στα μέλη του OnePlusOne.

profile-preview-male        profile-preview-male 

 

Τι είναι το Matchmaking;

Η ακριβής μετάφραση της λέξης matchmaking, είναι συνταίριασμα. Με τον όρο αυτό, όμως, στο οne plus one εννοούμε τη διαδικασία και τα κριτήρια που καθοδηγούν τους συμβούλους μας στην αναζήτηση του/της κατάλληλου/-ης συντρόφου για κάθε μέλος μας χωριστά.

Σε ποιους απευθύνεται το VIP πρόγραμμα προσωπικών γνωριμιών;

Το VIP πρόγραμμα προσωπικών γνωριμιών, είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία του OnePlusOne.

Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις στην αναζήτηση συντρόφου, και αποζητούν ένα σύμβουλο να ακούσει τις προδιαγραφές τους και να τους κάνει προσωπικές προτάσεις. Ουσιαστικά, αυτό που γίνεται είναι ένα personal matchmaking, εξασφαλίζοντας πως ο κάθε ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή μόνο με μέλη τα οποία πληρούν πολύ συγκεκριμένα κριτήρια.

Η χρέωση εξαρτάται από το πόσο συγκεκριμένες είναι οι απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου.  Όταν το αίτημα απαιτεί πολύ στοχευμένη αναζήτηση, δηλαδή συγκεκριμένα προσωπικά χαρακτηριστικά, συγκεκριμένους στόχο σχέσης, ενίοτε και αναζήτηση σε άτομα από άλλη χώρα, τότε η χρέωση διαφοροποιείται ανάλογα με τη περίπτωση.

Το αποτέλεσμα είναι η εύρεση συντρόφου πολύ πιο άμεσα, στοχευμένα και διακριτικά.

Η διαδικασία του VIP -Προσωπικές γνωριμίες περιλαμβάνει:

 • Συνάντηση με Ψυχολόγο/Σύμβουλο Σχέσεων μετά τη δημιουργία του προφίλ σας.
 • Μελέτη του προφίλ ώστε να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις γνωριμίας ανάμεσα στα VIP μέλη του OnePlusOne
 • Καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μέχρι την επιλογή του συντρόφου σας.
 • Συνεχής και προσωπική επικοινωνία με το γραφείο για όσο χρειαστεί.

Πώς λειτουργεί το VIP Personal Matchmaking ;

Θεωρούμε την προσωπική σας γνωριμία με Σύμβουλο του one plus one ως ένα πολύ βασικό βήμα για να σας κατανοήσουμε και, στη συνέχεια, να αναζητήσουμε τον κατάλληλο σύντροφο για σας. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να σας συμβουλέψουμε για το πώς η εικόνα που εκπέμπετε θα σας αντιπροσωπεύει καλύτερα, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη της προσωπικότητάς σας αλλά και στην ανεύρεση συντρόφου ζωής.

Σε περίπτωση που η γνωριμία δεν εξελιχθεί σε σχέση, τότε εξετάζουμε προσεκτικά τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας για το πρόσωπο που γνωρίσατε και συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να σας καθοδηγήσουμε στο ιδανικό σας ταίρι.

Ποια διαδικασία ακολουθούν οι σύμβουλοί σας στις προτάσεις του Personal Matchmaking;

Η εμπειρία μας, η διαίσθησή μας και η επιστημονική μας προσέγγιση , σε συνδυασμό με τα στοιχεία του προφίλ σας, μας καθοδηγούν στις προτάσεις μας. Όταν κάνουμε μια προσωπική πρόταση, λαμβάνουμε υπόψη μας στοιχεία από τα προφίλ και των δύο ενδιαφερομένων, τους οποίους έχουμε γνωρίσει προσωπικά στο γραφείο μας. Η συμβουλή μας είναι να βγείτε ένα τουλάχιστον ραντεβού με το άτομο που σας προτείνουμε, γιατί ένα προφίλ, όσο πλήρες και αν είναι, δεν μπορεί να απεικονίσει απολύτως έναν άνθρωπο και σημαντικά στοιχεία, όπως η χημεία, η αύρα που εκπέμπει ο καθένας, δεν μπορούν να αποτυπωθούν πλήρως σε ένα προφίλ.

Ποιος Θα μπορεί να δει το προφίλ μου στο Personal Matchmaking; Ερωτήσεις μελών

Στο VIP Personal Matchmaking το προφίλ σας παραμένει απόρρητο και μόνο οι Σύμβουλοι του ΟnePlusOne έχουν πρόσβαση σε αυτό, προκειμένου να το αποστέλλουν αποκλειστικά σε άτομα που κρίνεται ότι σας ταιριάζουν.

Συχνά τα μέλη μας ρωτάνε τρόπους για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για να γνωρίσουν σύντροφο. Η συμβουλή μας είναι να καταλάβετε ότι για να βρείτε σύντροφο ζωής, χρειάζεται ΔΕΣΜΕΥΣΗ στη διαδικασία ( δεν θα συμβεί αύριο εκτός εάν είστε υπερτυχερή/ος), επιμονή, υπομονή και προπαντός να αναθεωρήσετε και να καταλήξετε στα κριτήρια που έχετε θέσει στην αναζήτηση σας. Σίγουρα σας συμβουλεύουμε μία συνάντηση με σύμβουλο σχέσεων, όχι απαραίτητα στο γραφείο μας, για να κατανοήσετε τις ανάγκες σας και τις προδιαγραφές σας. 

Θερμή παράκληση στα μέλη της διαδικτυακής μας κοινότητας:

1. Να διαθέσετε λίγο χρόνο και να συμπληρώσετε με ένα τρόπο που σας αντιπροσωπεύει το προφίλ σας, να διαφοροποιηθείτε κατά ένα τρόπο. 2. Να διαβάζετε προσεχτικά τα προφίλ πριν στείλετε αίτημα. 3. Να απαντάτε στα αιτήματα ενδιαφέροντος που σας στέλνονται. (θετικά ή αρνητικά, μην αδιαφορείτε για τους ανθρώπους που μπήκαν στο κόπο να σας στείλουν αίτημα).

Πως έρχομαι σε επαφή με μέλος που θα μου προτείνετε; 

Όταν υπάρχει αμοιβαία συγκατάθεση τότε το γραφείο θα μεσολαβήσει για να ανταλλάξετε τηλέφωνα επικοινωνίας τα οποία είτε υπαγορεύονται από τηλεφώνου είτε στέλνονται ταυτόχρονα αποκλειστικά σε mail στα άτομα που εσείς έχετε επιλέξει.

Κόστος υπηρεσιών

 • Η ενημέρωση στο γραφείο μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας παρέχεται δωρεάν.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΣΕΩΝ

 • 100€ :Προσωπική συνάντηση για συμβουλευτική σε θέματα σχέσεων.   Σε αυτό το ραντεβού μπορείτε να συζητήσετε όποιο θέμα σχετικό με σχέσεις σας απασχολεί.

VIP-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

 • 100€ : Συνάντηση στο γραφείο με σύμβουλο του Oneplusone. Εγγραφή στην υπηρεσία VIP.
 • 75€+ΦΠΑ έως 6,000€ : ανά γνωριμία.

EVENTS OnePlusOne Events

Πόσο συχνά διοργανώνετε Singles' events;

Ανά τακτά και χρονικά διαστήματα διοργανώνουμε εκδρομές ή βραδιές για ποτό/φαγητό/μουσική. Πληροφορίες για το επόμενο μας event στο www.oneplusone.gr/events.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

Προσκαλούμε όλα τα μέλη του ΟnePlusOne και αυτά μπορούν να φέρουν μαζί τους κάποιο φιλικό τους πρόσωπο, αρκεί να είναι ελεύθερο (single). Εάν δεν είστε μέλος μας και ενδιαφέρεστε να έρθετε, μπορείτε να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιό μας και, αφού εγκριθεί, θα σας καλέσουμε σε κάποια εκδήλωση που θα αφορά και μη μέλη. Διοργανώνουμε μία ανοιχτή εκδήλωση ετησίως.

 • Τα μέλη μας προσκαλούνται στις δραστηριότητές μας – events oneplusone- και η κάθε δραστηριότητα έχει χρέωση που ανακοινώνεται με την αποστολή της πρόσκλησης της δραστηριότητας. Οι τιμές των δραστηριοτήτων κυμαίνονται στα 25-80€ για μπαράκι με φαγητό, και 40€-180€ για τις εκδρομές μας.

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των μελών του OnePlusOne;

Πρόκειται για άτομα που είναι 23+, νομικά ελεύθερα και οικονομικά ανεξάρτητα, κατέχουν αξιόλογες θέσεις εργασίας και έχουν ξεκάθαρους στόχους σχέσης. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των μελών μας είναι ότι είναι άτομα που έχουν συνειδητοποιήσει και αποφασίσει ότι θέλουν μια σχέση στη ζωή τους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Τηρούμε με αυστηρότητα το απόρρητο και προφυλάσσουμε απολύτως τα προσωπικά δεδομένα σας σε όλες τις υπηρεσίες μας ανεξαιρέτως. Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από τους Όρους Χρήσης μας.

 • Η οne plus one δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του Oneplusone.gr σε τρίτο φορέα.
 • Το www.oneplusone.gr δεν συλλέγει, δεν διατηρεί, δεν αποθηκεύει, δεν διαβιβάζει και γενικότερα δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.
 • Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με απόλυτη τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών που συλλέγει η one plus one, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων της ιστοσελίδας.

Τρόποι πληρωμής

1. Στο γραφείο μας κατόπιν συνεννόησης
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 8085 338, ή 6944 226062

2. Μέσω web banking. Ονομαστική κατάθεση στην Alpha Bank.

Αριθμός Λογαριασμού. PEIRAIOS BANK : 51200 88071 089 
Δικαιούχος : Eleni Kastrisiou 
IBAN: GR57 0172 1200 0051 2008 8071 089 
Int. Swift code :PIRBGRAA

Αριθμός Λογαριασμού ALPHA BANK: 3420 0231 001 5573
Δικαιούχος: Eleni E.Kastrisiou
ΙΒΑΝ: GR78 0140 3420 3420 0231 0015 573
Int’nal Swift Code: CRBAGRAAXXX

3. Μέσω PayPal

Κλικάρετε εδώ
 paypal-icon

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Πέρα από την έντονα χιουμοριστική μου διάθεση ήταν μια άκρως επιτυχημένη βραδιά.

Συγχαρητήρια για την προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σεμίνα, 44 ετών,Ελ.Επαγγελματίας

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Γνωρίζετε ήδη

ότι η προσπάθεια σας απέδωσε στην περίπτωση μου

Αλέξανδρος, 55 ετών, Συγγραφέας

Το τελευταίο ραντεβού εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από καλό, και πλέον

είμαστε ζευγάρι με τον άνθρωπο αυτόν. Ευχαριστώ θερμά!

Μαρίνα, 34 ετών,Ιδ. Υπάλληλος

Ευχαριστούμε, πού μας θυμίσατε τη χαρά,

το γέλιο και όσα θρέφουν τη ψυχή.

Βαλεία, 41 ετών,Ελ.Επαγγελματίας , Πειραιά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με βοηθούσε ένα γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα,
αλλά το One Plus One έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση
που συστήνει τα μέλη μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω!
Τους ευχαριστώ θερμα για την γνωριμία που άλλαξε τη ζώη μου...

Ελένη, 36 ετών Κέντρο  Αθήνας

Επιτέλους μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών που είμαι απόλυτα σίγουρη ποιον θα συναντήσω πριν τον συναντήσω. Και σας ενημερώνω ότι με όποιον βγήκα είχα πολλά κοινά και ότι τώρα τελευταία νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπο που έψαχνα. Θα δείξει, όμως σας ευχαριστώ, ...μετά από τόση ταλαιπωρία σε άλλα dating sites…

Κατερίνα Α. Ιδιωτική υπάλληλος 41 ετών

Αν και πλησίασα το γραφείο σας με ενδοιασμούς και αναστολή, με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός σας και η βοήθειά σας για την «επιλογή συντρόφου» και πραγματικά μέσω των συνεδριών που είχα μαζί σας κατάφερα να καταλάβω τα λάθη που είχα κάνει στο παρελθόν και να κατορθώσω να διακρίνω τον άνθρωπο που μου ταιριάζει πραγματικά.  Η Τ. και εγώ κλείσαμε δέκα μήνες σχέσης  και σκεφτόμαστε σοβαρά να...  
Σας ευχαριστώ

Νίκος Δ. Δικηγόρος 39 ετών

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο πάρτυ σας και που πριν ακόμη γίνω μέλος σας με γνωρίσατε σε τόσο αξιόλογα άτομα.

Άννα Μαρία Α. Συμβολαιογράφος 31 ετών

Συγχαρητήρια για το γραφείο σας. Γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα και μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές που κάνετε, είναι πολύ ψαγμένες και οργανωμένες. Πάντα τέτοια να οργανώνετε, μην αλλάξετε τίποτα... (θέλω rafting ξανά και σύντομα)

Πάνος Σ. Μουσικός, 42 ετών

Με δύο γάμους στη πλάτη και 35 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίσω σύντροφο στην Ελλάδα που θα μου άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή προς το καλύτερο. Πολλά ευχαριστώ

Γιώργης Ξ. Πολιτικός μηχανικός, 54 ετών

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο  χρόνο που μου διαθέσατε και περισσότερο για τον σύντροφο που γνώρισα μέσα από το γραφείο σας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του γραφείου σας στο internet και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων γιατί χωρίς εσάς δεν θα γιόρταζα σήμερα τα τέταρτα γενέθλια της κορούλας μας...

Αλεξάνδρα Λ.,  φωτογράφος, 43 ετών

Θέλω να σας συγχαρώ διότι από την περιήγηση μου στα προφίλ των μελών σας, βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα που σημαίνει οτι προσπαθείτε για την διατήρηση του επιπέδου αυτού!
και να σας ευχαριστήσω που με αποδεχτήκατε στην ομάδα σας .

Άννα, 49 ετών, Πολιτικός Μηχανικός

Τις καλύτερες γνωριμίες και φιλίες με άτομα με επίπεδο έκανα μέσω του oneplusone

Δέσποινα 40 ετών, δημοσιογράφος

"Το OnePlusOne και η εξαιρετική ομάδα που το δημιούργησε, με βοήθησε να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και έδωσε αισιοδοξία και ελπίδα στην αισθηματική μου ζωή! Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Έλενα, 40 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

..θα ήθελα επιπλέον να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου στο one plus one, καθώς μέσω αυτού μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που τις χαρακτήριζαν η ποιότητα και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Σας ευχαριστω κ πάλι για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, τόσο εδώ, όσο κ στο γραφείο, κάνετε σημαντική κ ουσιαστική δουλειά, και χάρηκα πραγματικά για την γνωριμία!

ΒB, 52 ετών

Διεύθυνση (Ελλάδα)

Λεωφόρος Κηφισίας 255
14561 Κηφισιά,
Αθήνα Ελλάδα

(+30) 210 80 82 490
6944 2260 62
contact@oneplusone.gr
ΔΕΥ - ΠΑΡ: 1μμ - 9μμ.

Διεύθυνση (ΗΠΑ)

101 W. North Ave.
Chicago, Illinois 60610

+1 (312) 995-0323
chicago@oneplusone.gr

Newsletter

Το one plus one ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας, αλλά και να διασκεδάσετε!