Γεννήθηκα στο Σικάγο του Ιλινόις από Έλληνες γονείς. Από πολύ μικρή όμως γνώρισα τι σημαίνει υπερατλαντικό ταξίδι αλλά και ελληνικός τρόπος ζωής, καθώς επισκεπτόμουν συχνά συγγενείς μου στην Ελλάδα και περνούσα εδώ τα καλοκαίρια. Λίγο πριν από τη δύσκολη εποχή της εφηβείας, μετακόμισα στην Αθήνα και συνέχισα το σχολείο στο TASIS Hellenic, στο Κεφαλάρι. Αφού αποφοίτησα από το πρόγραμμα IB του TASIS, έζησα επτά χρόνια ως φοιτήτρια στην Αγγλία. Οι σπουδές μου στην Ψυχολογία (MSc) και την Κοινωνιολογία (BSc) με βοήθησαν να αποκτήσω τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις, ενώ απέκτησα και πρακτική εμπειρία μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα σε διάφορους χώρους θεραπείας. (Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο βιογραφικό μου, στη σελίδα μου στο Linkedin.)

Είμαι επαγγελματίας στο χώρο της γνωριμίας ανθρώπων με σκοπό τη σχέση από τον Δεκέμβριο του 2010. Άρχισα να εργάζομαι στο OnePlusOne το 2007 και τώρα διευθύνω το Διεθνές Τμήμα του και είμαι επικεφαλής του Τμήματος Επιλογής Συντρόφου. Καθημερινά με ρωτούν τι τύπου άνθρωποι απευθύνονται σε μας και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Η απάντηση είναι απλή: Οι πελάτες του OnePlusOne σχηματίζουν μια μικρή κοινότητα. Έχουμε σχεδόν το ίδιο ποσοστό ανδρών και γυναικών μελών, όπως συμβαίνει στις περισσότερες δυτικές κοινωνίες. Η πλειοψηφία (65%) είναι ηλικίας 28-45 ετών και επιθυμεί να γνωρίσει το κατάλληλο άτομο, προκειμένου να συνάψει μια σοβαρή σχέση. Όπως και γυναίκες ή άντρες με παιδιά από προηγούμενους γάμους αναζητούν μια νέα γνωριμία, κάποιο άτομο με το οποίο θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν κοινά ενδιαφέροντα. Ελεύθεροι γονείς, που δεν έχουν το χρόνο να κάνουν συχνές εξόδους ή έχουν περιορισμένη κοινωνική ζωή, επιλέγουν την υπηρεσία εύρεσης συντρόφου ως λύση.

Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί από τους πελάτες μας είναι άνθρωποι που έχουν ζήσει ή σπουδάσει στο εξωτερικό και πρόσφατα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Καθημερινά συναντώ άτομα που ενδιαφέρονται για κάποια από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση προσεκτικά και επιλέγουμε μόνο άτομα που έχουν σκεφτεί υπεύθυνα τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν το OnePlusOne.

Η υπηρεσία one plus one Personal Matchmaking σέβεται απολύτως την επιθυμία των χρηστών για εχεμύθεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων τους. Γνωρίζουμε τους ενδιαφερόμενους καλύτερα και προσπαθούμε να χτίσουμε το προφίλ της προσωπικότητας του καθενός, ώστε να εξασφαλίσουμε γνωριμίες με τη βέλτιστη δυνατή προοπτική για μια επιτυχημένη σχέση.

Τα στοιχεία των ενδιαφερομένων δεν εισάγονται απλώς σε ένα σύστημα στον υπολογιστή, που τα αντιστοιχεί βάσει κάποιων στοιχείων, αλλά αξιολογούνται βάσει ενός συνδυασμού επιστήμης, διαίσθησης, εμπειρίας και διορατικότητας. Επιλέγουμε για εσάς μόνο πρόσωπα που σας ταιριάζουν, με τα οποία θα έχετε ισχυρές πιθανότητες για μια επιτυχημένη σχέση.

Προσωπικά ταξιδεύω στις ΗΠΑ τρεις φορές το χρόνο, για να συναντήσω εν δυνάμει μέλη. Αν ενδιαφέρεστε να συναντηθούμε την επόμενη φορά που θα βρίσκομαι στο Σικάγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η υπηρεσία OnePlusOne OnlinePlus+ που δημιουργήθηκε το 2007, έφερε αρχικά την επωνυμία Members Only Online. Τα μέλη μας, εφόσον επέλεγαν αυτή την υπηρεσία, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μέσω διαδικτύου.

Τώρα έχουμε δημιουργήσει έναν τελείως διαφορετικό τομέα, που αποτελεί ωστόσο επέκταση αυτής της αρχικής ιδέας. Φιλοδοξία μας ήταν να δημιουργήσουμε μια διακριτική και ασφαλή διαδικτυακή κοινότητα για ραντεβού μεταξύ ανθρώπων που αναρτούν προφίλ απολύτως πραγματικά (όνομα, ηλικία, σπουδές), με ακριβείς πληροφορίες για τους εαυτούς τους και οι οποίοι δηλώνουν σαφώς ότι είναι διαθέσιμοι να συνάψουν μια σχέση. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε, να συντονιστείτε και να κανονίσετε το πρώτο σας τετ-α-τετ ραντεβού (date) το συντομότερο δυνατό.

Το OnePlusOne είναι διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία dating στον κόσμο. Αυτό που το κάνει μοναδικό, είναι ότι έχουμε φυσική παρουσία σε δύο γραφεία (Αθήνα και Σικάγο), με πτυχιούχους ψυχολόγους και ειδικούς σχέσεων. Δεν έχουμε τυποποιημένα εικονίδια συνομιλίας (χαμόγελα, γκριμάτσες δυσαρέσκειας κτλ.), που βλέπουμε συνήθως σε αντίστοιχα σάιτ διαδικτυακού φλερτ. Επιπλέον, δεν κάνουμε διακρίσεις ως προς το κοινωνικό, πολιτισμικό, εμφανισιακό, σεξουαλικό ή οικονομικό στάτους των μελών μας.

Πιστεύω στη φιλοσοφία του OnePlusOne ότι «Η ζωή είναι πιο ωραία όταν την μοιραζόμαστε». Στον καθένα αξίζει αυτή η ευκαιρία!