Έχουμε συγκροτήσει τη μεγαλύτερη και ασφαλέστερη κοινότητα γνωριμιών στην Ελλάδα. Η κοινότητα του one plus one δεν είναι «ανοιχτή» σε όλους. Μέλη μας εγγράφονται μόνο τα άτομα που εγκρίνονται από ειδικούς συνεργάτες μας, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Δημιουργώντας λογαριασμό στο one plus one Θα μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας αλλά και να επεξεργαστείτε το προφίλ σας πριν μας το αποστείλετε για έγκριση 

 • ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
 • Δοκιμαστική συνδρομή στη διαδυκτιακή υπηρεσία oneplusone online plus+ - δωρεάν για 1 μέρα.  Στο διάστημα της δοκιμαστικής συνδρομής επιτρέπονται έως 3 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.
 • O στόχος της δοκιμαστικής δωρεάν συνδρομής είναι να καταλάβετε το τρόπο λειτουργείας της διαδικτυακής μας διαδικασίας αφού δεν επιτρέπεται λόγω προστασίας των μελών μας να κάνετε browse τα προφίλ της διαδικτυακής μας κοινότητας.  Μπορείτε να δείτε το επίπεδο των μελών μας βλέποντας ένα δείγμα των ατόμων που μας εμπιστεύτηκαν. Είναι σπάνιο αλλά όχι ακατόρθωτο να γνωρίσετε την/τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής συνδρομής σας. Το να βρει κάποιος σύντροφο ζωής χρειάζεται αποφασιστηκότητα, υπομονή και δέσμευση σε αυτή τη διαδικασία η οποία εάν έχει αίσιο τέλος (κατά μεγάλο μέρος εξαρτάται και από εσάς), μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στη ζωή σας. 


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ

Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας www.oneplusone.gr. Πατήστε "εγγραφή".
1. Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου. 
Προσωπικά δεδομένα (τηλέφωνο, επώνυμο, email, στοιχεία ταυτότητας/διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου δεν δημοσιεύονται).
2. Τα "λίγα λόγια για μένα" είναι το βασικότερο κατά τη γνώμη μας κομμάτι στο προφίλ σας. 
Γράψτε για εσάς, για τους λόγους που γραφτήκατε στο oneplusone, για το πως είναι η ζωή σας σήμερα, ποιος είναι ο πρωταρχικός σας στόχος, για το εάν έχετε κάποιο ιδιαίτερο hobby ή κάτι σημαντικό που θεωρείτε ότι θα είναι καλό να γνωρίζει όποιος ή όποια βγει μαζί σας.  Το γραπτό κείμενο εκφράζει πολύ την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Εάν το κείμενο σας είναι λεπτομερές, ορθογραφημένο, προσεγμένο, φλύαρο κλπ, παίζει ρόλο και βοηθάει πολύ στο να αποφεύγετε να σας επιλέγουν και να επιλέγετε άτομα που δεν σας ταιριάζουν. 
3. Ανεβάστε μια αντιπροσωπευτική σας φωτογραφία. Μία φωτογραφία που σας αρέσει και έχει λάβει θετικά σχόλια από τους φίλους σας. Το εαν θα βγεί ένα μελος μας μαζί σας θα κριθεί κατά ένα μεγάλο μέρος απο την φωτογραφία σας. Ασχοληθείτε με αυτό το θέμα. Μην ανεβάσετε μία φωτογραφία παρορμητικά και στα γρήγορα. 
4. Επιλέγετε ποια υπηρεσία σας θέλετε: Personal Matchmaking- Προσωπικές γνωριμίες (VIP), ή Online-διαδυκτιακές γνωριμίες, ή εάν δεν είστε σίγουροι μπορείτε να έρθετε στο γραφείο για μία δωρεάν ενημέρωση ή να κλείσετε ένα ραντεβού προσωπικής καθοδήγησης κατα το οποίο εκτός των άλλων θα μπορέσουμε να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με το πρόγραμμα που σας ταιριάζει περισσότερο.
5.
 Πατήστε αποστολή.

Με ένα αντιπροσωπευτικό προφίλ γλυτώνετε πολύτιμο χρόνο. 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων.

 • Η οne plus one δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του Oneplusone.gr σε τρίτο φορέα.
 • Το www.oneplusone.gr δεν συλλέγει, δεν διατηρεί, δεν αποθηκεύει, δεν διαβιβάζει και γενικότερα δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.
 • Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με απόλυτη τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών που συλλέγει η one plus one, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων της ιστοσελίδας.

Γιατί να γίνω μέλος;

 • Στο one plus one θα μπορείτε να δείτε αληθινά προφίλ, δηλαδή προφίλ ατόμων των οποίων έχουμε διασταυρώσει όλα τα προσωπικά στοιχεία και όχι μόνο ένα κινητό τηλέφωνο.
 • Είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ online site στο οποίο γνωρίζετε την πραγματική ηλικία, τον τόπο γέννησης και το όνομα των μελών μας.
 • Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια αναφορικά με τη σχέση σας, γιατί στο one plus one είμαστε Σύμβουλοι σχέσεων (με άδεια εργασίας ψυχολόγου στην Ελλάδα και την Αμερική).
 • Δεν είμαστε επιχειρηματίες και δεν μας αφορούν οι διαφημιζόμενοι στον ιστότοπό μας. Μας αφορούν ΜΟΝΟ τα μέλη μας και η συνεπής υπηρεσία που παρέχουμε στον δύσκολο χώρο των προσωπικών γνωριμιών.
 • Μετά την εγγραφή, οι σύμβουλοί μας αξιολογούν κάθε αίτημα ξεχωριστά και σας ενημερώνουμε αν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας

Γιατί VIP;

Κυρίως για να διατηρήσετε την ανωνυμία σας. Θα σας αποστέλλονται προτάσεις από τους Συμβούλους του γραφείου μας, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

star-seperator

AllianceEmblem-1     ExecutiveMember-1

 • Διεύθυνση (Ελλάδα)

  Λεωφόρος Κηφισίας 255

  14561 Κηφισιά, Αθήνα

  Ελλάδα

  Βρείτε μας στο χάρτη

 • Διεύθυνση (ΗΠΑ)

  101 W. North Ave.

  Chicago, Illinois 60610

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  +1 (312) 995-0323

 • Social 

  facebook-icon-round-small 

   

 • Τηλέφωνο

  Κλείστε ραντεβού

  καλώντας στο:

  (+30) 210 80 82 490
  6944 2260 62
  (ΔΕΥ - ΠΑΡ, 1μμ - 9μμ.)

 • Είσοδος Μελών

  Συνδεθείτε

  στην πιο ασφαλή κοινότητα online dating.

  Μόνο για μέλη.