Το Online Πράγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στην ασφαλέστερη διαδικτυακή πλατφόρμα online γνωριμιών στην Ελλάδα. Τα μέλη μας πολύ γρήγορα δημιουργούν γνωριμίες και σχέσεις με άτομα που τους ταιριάζουν. 

Ακόμα και εσείς που ζείτε εκτός Αττικής ή εκτός Ελλάδας και αναζητάτε μία γνωριμία έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους μέσα σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

Με την υπηρεσία OnlinePlus+ μπορείτε να περιηγηθείτε στα προφίλ των μελών μας και να αναζητήσετε γνωριμία με ένα μέλος μας. Πριν την εγγραφή σας και πριν τη πληρωμή της συνδρομής σας, σας δίνεται η δυνατότητα να περιηγηθείτε στο σάιτ μας δωρέαν για μια ημέρα, να δείτε προφίλ και φωτογραφίες των μελών της διαδικτυακής μας κοινότητας,  και στη συνέχεια να αποφασίσετε εάν θέλετε να γίνετε μέλος μας.

Η διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα online γνωριμιών είναι απολύτως ασφαλής καθώς σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα και προσωπικές πληροφορίες όπως τηλέφωνο, επώνυμο, διεύθυνση και email δεν αναγράφονται στα προφίλ μας.

Μόνο σε περίπτωση που και τα δύο μέλη μας συμφωνήσουν να γνωριστούν, μόνο σε αυτή τη περιπτώση,  στέλνουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

 

ONLINE ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

 • ONLINE plus- Verified Profiles : Εάν επιλέξετε verified συνδρομή, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας πρέπει να επισυνάψετε στοιχεία διπλώματος οδήγησης ή ταυτότητας. Όλα τα στοιχεία σας είναι επαληθευμένα.  Όταν ένα προφίλ είναι επαληθευμένο είστε πιο ασφαλής ότι το προφίλ αντιπροσωπεύει πλήρως το άτομο που θα συναντήσετε.  Αυτή είναι η πιο οικονομική μας συνδρομή.
 • ONLINE plus- NON verified profiles : Εάν επιλέξετε non verified συνδρομή, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας, δεν χρειάζεται να επισυνάψετε στοιχεία διπλώματος οδήγησης ή ταυτότητας. Στο προφίλ σας θα εμφανίζεται ένδειξη ότι οι πληροφορίες σας δεν είναι επαληθευμένες.
 • ONLINE VIP- incognito profiles : Εάν επιλέξετε incognito συνδρομή το προφίλ σας θα είναι αόρατο, οπότε δεν μπορείτε να επιλεγείτε αφού το προφίλ σας δεν θα εμφανίζεται στην αναζήτηση. Το προφίλ σας θα εμφανιστεί μόνο στα άτομα που εσείς θα οι ίδιοι θα επιλέξετε. Τα incognito προφίλ μπορεί να είναι απαληθευμένα (verified) ή όχι επαληθευμένα (non verified). 


ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

 • Αφού συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας δωρεάν για μία ημέρα. Στη δωρεάν ημέρα το προφίλ σας δεν είναι ορατό από τα μέλη μας.
 • Μετά την δωρεάν ημέρα, το προφίλ σας γίνεται ορατό, θα εμφανίζεται στις αναζητήσεις των μελών μας και θα μπορεί να επιλεγεί από μέλη μας, έως ότου μας ζητήσετε να το διαγράψουμε. Εάν το προφίλ σας επιλεγεί, θα λάβετε σχετικό mail. 
 • Για να έχετε δικαίωμα επιλογής πρέπει να πληρώσετε τη συνδρομή σας. 

 Με ένα αντιπροσωπευτικό προφίλ γλυτώνετε πολύτιμο χρόνο. star-seperator

AllianceEmblem-1     ExecutiveMember-1

 • Διεύθυνση (Ελλάδα)

  Λεωφόρος Κηφισίας 255

  14561 Κηφισιά, Αθήνα

  Ελλάδα

  Βρείτε μας στο χάρτη

 • Διεύθυνση (ΗΠΑ)

  101 W. North Ave.

  Chicago, Illinois 60610

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  +1 (312) 995-0323

 • Social 

  facebook-icon-round-small 

   

 • Τηλέφωνο

  Κλείστε ραντεβού

  καλώντας στο:

  (+30) 210 80 82 490
  6944 2260 62
  (ΔΕΥ - ΠΑΡ, 1μμ - 9μμ.)

 • Είσοδος Μελών

  Συνδεθείτε

  στην πιο ασφαλή κοινότητα online dating.

  Μόνο για μέλη.