Τι κάνει το OnePlusOne να ξεχωρίζει;

 • Το OnePlusOne είναι το μοναδικό και πλέον σύγχρονο online dating και personal matchmaking service στην Ελλάδα αποτελούμενο από πιστοποιημένους ψυχολόγους και συμβούλους σχέσεων με πολυετή επαγγελματική δραστηριότητα στην Αμερική και την Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει πολύτιμη πείρα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.
 • Μοναδικός μας στόχος ειναι να σας γνωρίσουμε σύντροφο ζωής. Έχουμε δημιουργήσει δύο διαφορετικά προγράμματα για να καλύψουμε τις ανάγκες σας για μία σχέση. Το βασικό μας ειναι διαδικτυακό - online dating - και το αλλο είναι προσωπικές γνωριμίες - personal matchmaking. 
 • Το πρώτο βήμα για να γίνετε μέλος μας είναι κάνετε " εγγραφή" για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας.  Εάν επιλέξετε το "online dating" θα σας δώσουμε  δωρεάν μία ημέρα για να μας δοκιμάσετε πριν την εγγραφή σας. Εάν επιλέξετε τις προσωπικές γνωριμίες VIP - "personal matchmaking", αφού συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας επικοινωνούμε μαζί σας για μια προσωπική συνάντηση στο γραφείο μας στη Κηφισιά.
 • Στο πρόγραμμα προσωπικών γνωριμιών -personal matchmaking-  γνωρίζουμε όλα τα μέλη μας προσωπικά, προκειμένου οι προτάσεις μας να είναι απολύτως στοχευμένες.
 • Έχουμε συγκροτήσει τη μεγαλύτερη και ασφαλέστερη κοινότητα γνωριμιών στην Ελλάδα.
 • Απευθυνόμαστε σε άτομα που αναζητούν μία σοβαρή σχέση για συντροφικότητα, γάμο ή οικογένεια. 
 • Δεν κάνουμε διακρίσεις όσο αφορά τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Δημιουργία Λογαριασμού- Εγγραφή Χρήστη 

•Συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο μας (οδηγίες παρακάτω) και επιλέγετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει μεταξύ online και personal matchmaking.

•Εάν επιλέξετε online και εγκριθεί το προφίλ σας, σας δίνουμε πρόσβαση στη διαδικτυακή μας πλατφόρμα δωρεάν για μία ημέρα. Προαιρετικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε(210 8085 338,  6944226062) και να κανονίσετε προσωπική συνάντηση στο γραφείο μας για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε με τις επιλογές σας.

 •Εάν επιλέξετε το προσωπικό μας πρόγραμμα, το προφίλ σας δεν δημοσιεύεται στη διαδικτυακή μας κοινότητα και επικοινωνούμε τηλεφωνικά για να κανονίσουμε προσωπική συνάντηση στο γραφείο μας. 

 

 

Δημιουργία προφίλ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ
Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας www.oneplusone.gr
1. Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου. 
Προσωπικά δεδομένα (τηλέφωνο, επώνυμο, email, στοιχεία ταυτότητας/διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου δεν δημοσιεύονται).
2. Το βασικότερο κατά τη γνώμη μας κομμάτι στο προφίλ σας είναι τα "λίγα λόγια για μένα" και βρίσκεται στο κάτω μέρος του ερωτηματολογίου. Σας ζητάμε να γράψετε για εσάς και για τους λόγους που γραφτήκατε στο oneplusone, και για το πως είναι η ζωή σας σήμερα.  Το προφίλ σας θέλουμε να  προσελκύσει άτομα που σας ταιριάζουν. Γράψτε μας ελεύθερα για το ποιος είναι ο πρωταρχικός σας στόχος, για το εάν έχετε κάποιο ιδιαίτερο hobby ή κάτι σημαντικό που θεωρείτε ότι θα είναι καλό να γνωρίζει όποιος ή όποια βγει μαζί σας.  Το γραπτό κείμενο εκφράζει πολύ την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Εάν το κείμενο σας είναι λεπτομερές, ορθογραφημένο, προσεγμένο, φλύαρο κλπ, παίζει ρόλο και βοηθάει πολύ στο να αποφεύγετε να σας επιλέγουν και να επιλέγετε άτομα που δεν σας ταιριάζουν. 
3. Ανεβάστε μια αντιπροσωπευτική σας φωτογραφία. Μία φωτογραφία που σας αρέσει και έχει λάβει θετικά σχόλια από τους φίλους σας. Το εαν θα βγεί ένα μελος μας μαζί σας θα κριθεί κατά ένα μεγάλο μέρος απο την φωτογραφία σας. Ασχοληθείτε με αυτό το θέμα. Μην ανεβάσετε μία φωτογραφία παρορμητικά και στα γρήγορα. 
4. Επιλέγετε ποια υπηρεσία σας θέλετε: Personal Matchmaking (VIP), ή Online, ή εάν δεν είστε σίγουροι μπορείτε να 
έρθετε στο γραφείο για μία δωρεάν ενημέρωση ή να κλείσετε ένα ραντεβού προσωπικής καθοδήγησης κατα το οποίο εκτός των άλλων θα μπορέσουμε να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με το πρόγραμμα που σας ταιριάζει περισσότερο.
5. Πατήστε αποστολή.
Με ένα καλό προφίλ γλυτώνετε πολύτιμο χρόνο. 
ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 

Μόλις εγκριθεί το προφίλ σας θα λάβετε email. 

Πώς φαίνεται το OnePlusOne προφίλ μου στους άλλους;

Στα προφίλ μας εμφανίζεται το μικρό σας όνομα και όσα στοιχεία θεωρούμε ότι σας δίνουν μία σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα ενός ανθρώπου. Βλέπετε φωτογραφία, χαρακτηριστικά, hobbies και συνήθειες και διαβάζετε ένα ελευθερο κείμενο για τους στόχους του μέλους στο oneplusone καθώς και για διάφορες πτυχές του εαυτού του ή συνήθειες που δεν προαναφέρονται στο προφίλ. Χρειάζεστε μόνο δέκα λεπτά για τη συμπλήρωση του εωτηματολογίου μας. 
Στο προφίλ σας ποτέ δεν εμφανίζονται προσωπικά στοιχεία, ούτε στοιχεία επικοινωνίας και κατοικίας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση κτλ.).
Κάντε κλίκ στις παρακάτω εικόνες για να δείτε το πως φαίνεται ένα προφίλ στα μέλη του OnePlusOne.

profile-preview-male        profile-preview-male 

 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ONLINE PLUS . 

 • Αφού συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας και εγκριθεί το προφίλ σας, σας προσφέρουμε μια μέρα δωρεάν πλοήγησης στη διαδυκτιακή υπηρεσία oneplusone online plus+ - δωρεάν για 1 ημέρα.  
 • O στόχος της δωρεάν  πλοήγησης είναι να καταλάβετε να κάνετε browse στα προφίλ της διαδικτυακής μας κοινότητας και να δείτε το επίπεδο των μελών μας βλέποντας ένα δείγμα των ατόμων που μας εμπιστεύτηκαν.  Η δωρεάν πλοήγηγση προσφέρεται μόνο μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μας και την έγκριση του προφίλ σας διαφυλάσσοντας με αυτό το τρόπο τα προσωπικά δεδομένα των μελών μας.  


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Τηρούμε με αυστηρότητα το απόρρητο και προφυλάσσουμε απολύτως τα προσωπικά δεδομένα σας σε όλες τις υπηρεσίες μας ανεξαιρέτως. Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμά απο του Όρους Χρήσης μας. 

 • Η οne plus one δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του Oneplusone.gr σε τρίτο φορέα.
 • Το www.oneplusone.gr δεν συλλέγει, δεν διατηρεί, δεν αποθηκεύει, δεν διαβιβάζει και γενικότερα δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.
 • Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με απόλυτη τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών που συλλέγει η one plus one, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων της ιστοσελίδας.

OnePlusOne Personal Matchmaking

Αν επιλέξετε το πρόγραμμα Personal Matchmaking, σύμβουλος του one plus one αναλαμβάνει να σας κάνει στοχευμένες προτάσεις γνωριμιών.
Το προφίλ σας δεν είναι αναρτημένο στην ηλεκτρονική μας βάση. Οι προτάσεις στέλνονται σε εσάς μέσω του προσωπικού σας λογαριασμoύ ή ενημερώνεστε από το τηλέφωνο.

Τι είναι το Matchmaking;

Η ακριβής μετάφραση της λέξης είναι συνταίριασμα. Με τον όρο αυτό, όμως, στο οne plus one εννοούμε τη διαδικασία και τα κριτήρια που καθοδηγούν τους συμβούλους μας στην αναζήτηση του/της κατάλληλου/-ης συντρόφου για κάθε μέλος μας χωριστά.

vip dating / personal matchmaking

Το VIPDATINGείναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία του OnePlusOne. Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις στην αναζήτηση συντρόφου. Ουσιαστικά, αυτό που γίνεται είναι ένα personalmatchmaking, εξασφαλίζοντας πως ο κάθε ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή μόνο με μέλη τα οποία πληρούν πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Το αποτέλεσμα είναι η επιλογή συντρόφου πολύ πιο άμεσα, στοχευμένα και διακριτικά. 

Η διαδικασία του VIPDATINGπεριλαμβάνει:

• Συνάντηση με την ψυχολόγο Λένα Καστρησίου για να δημιουργηθεί το προφίλ σας.
• Μελέτη του προφίλ ώστε να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις γνωριμίας ανάμεσα στα VIPμέλη του OnePlusOne.
• Καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μέχρι την επιλογή του συντρόφου σας.
• Συνεχής και προσωπική επικοινωνία με το γραφείο για όσο χρειαστεί.

Πώς λειτουργεί το VIP Personal Matchmaking ;

Θεωρούμε την προσωπική σας γνωριμία με Σύμβουλο του one plus one ως ένα πολύ βασικό βήμα για να σας κατανοήσουμε και, στη συνέχεια, να αναζητήσουμε τον κατάλληλο σύντροφο για σας. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να σας συμβουλέψουμε για το πώς η εικόνα που εκπέμπετε θα σας αντιπροσωπεύει καλύτερα, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη της προσωπικότητάς σας αλλά και στην ανεύρεση συντρόφου ζωής. Σε περίπτωση που η γνωριμία δεν εξελιχθεί σε σχέση, τότε εξετάζουμε προσεκτικά τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας για το πρόσωπο που γνωρίσατε και συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να σας καθοδηγήσουμε στο ιδανικό σας ταίρι.

Ποια διαδικασία ακολουθούν οι σύμβουλοί σας στις προτάσεις του Personal Matchmaking;

Η εμπειρία μας, η διαίσθησή μας και η επιστημονική μας προσέγγιση , σε συνδυασμό με τα στοιχεία του προφίλ σας, μας καθοδηγούν στις προτάσεις μας. Όταν κάνουμε μια προσωπική πρόταση, λαμβάνουμε υπόψη μας στοιχεία από τα προφίλ και των δύο ενδιαφερομένων, τους οποίους έχουμε γνωρίσει προσωπικά στο γραφείο μας. Η συμβουλή μας είναι να βγείτε ένα τουλάχιστον ραντεβού με το άτομο που σας προτείνουμε, γιατί ένα προφίλ, όσο πλήρες και αν είναι, δεν μπορεί να απεικονίσει απολύτως έναν άνθρωπο και σημαντικά στοιχεία, όπως η χημεία, η αύρα που εκπέμπει ο καθένας, δεν μπορούν να αποτυπωθούν πλήρως σε ένα προφίλ.

Ποιος Θα μπορεί να δει το προφίλ μου στο Personal Matchmaking;

Στο VIP Personal Matchmaking το προφίλ σας παραμένει απόρρητο και μόνο οι Σύμβουλοι του ΟnePlusOne έχουν πρόσβαση σε αυτό, προκειμένου να το αποστέλλουν αποκλειστικά σε άτομα που κρίνεται ότι σας ταιριάζουν

Πως έρχομαι σε επαφή με μέλος που θα μου προτείνετε;

Όταν υπάρχει αμοιβαία συγκατάθεση τότε το γραφείο θα μεσολαβήσει για να ανταλλάξετε τηλέφωνα επικοινωνίας τα οποία είτε υπαγορεύονται από τηλεφώνου είτε στέλνονται ταυτόχρονα αποκλειστικά σε mail στα άτομα που εσείς έχετε επιλέξει.

Κόστος υπηρεσιών

 • Η ενημέρωση στο γραφείο μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας παρέχεται δωρεάν.  

ΟΝLINE PLUS+

 • Η εξάμηνη συνδρομή στην διαδικτυακή υπηρεσία oneplusone online plus+ κοστίζει 90 ευρώ + φπα.
 • Η ετήσια συνδρομή στη διαδικτυακή υπηρεσία oneplusone online plus+ κοστίζει 150 ευρώ + φπα.
 • Απεριόριστος αριθμός επιλογών και εκδηλώσεων ενδιαφέροντος κατα τη διάρκεια της διαδικτυακής συνδρομής. 
 • Η incognito συνδρομή ( να μην είναι το προφίλ σας ορατό σε άλλα μέλη της διαδικτυακής μας κοινότητας κοστίζει 190€ + ΦΠΑ / εξάμηνο. 
 • Η προσωπική συνάντηση στο γραφείο για καθοδήγηση σχετικά με τις επιλογές σας και τα άτομα που σας ταιριάζουν, καθώς και οι προσωπικές μας προτάσεις, κοστίζει 50 ευρώ, 

COACHING-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

 • Η προσωπική συνάντηση για καθοδήγηση σε θέματα σχέσεων, ή βοήθεια για τις επιλογές σας -coaching- καθώς και η δημιουργία του προφίλ σας, κοστίζει 100 ευρώ. Το ραντεβού αυτό είναι απαραίτητο στο VIP personal matchmaking - πρόγραμμα προσωπικών γνωριμιών και προαιρετικό στην online - διαδικτυακή πλατφόρμα. 

VIP-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

 • Η Χρέωση στη VIP υπηρεσία προσωπικών γνωριμιών είναι η εξής:
 • 100€ : Συνάντηση στο γραφείο με σύμβουλο του Oneplusone. Εγγραφή στην υπηρεσία VIP. 
 • 50 €: Κόστος συμβουλευτικής μελών για θέματα σχέσεων και επιλογή προφίλ. Προαιρετικά τα μέλη μπορούν να έρχονται στο γραφείο για βοήθεια κατά την επιλογή προφίλ, ή συμβουλευτική.
 • 75€+ΦΠΑ : ανά γνωριμία. EVENTS

 • Τα μέλη μας προσκαλούνται στις δραστηριότητές μας – events oneplusone- και η κάθε δραστηριότητα έχει χρέωση που ανακοινώνεται με την αποστολή της πρόσκλησης της δραστηριότητας. Οι τιμές των δραστηριοτήτων κυμαίνονται στα 25-40 ευρώ για μπαράκι με φαγητό, και 40-80 ευρώ για τις εκδρομές μας.

  Τρόποι πληρωμής

  1. Στο γραφείο μας κατόπιν συνεννόησης
  Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 8085 338, ή 6944 226062

  2. Μέσω web banking. Ονομαστική κατάθεση στην Alpha Bank.

  Αριθμός Λογαριασμού ALPHA BANK: 3420 0231 001 5573
  Δικαιούχος: Eleni E.Kastrisiou
  ΙΒΑΝ: GR78 0140 3420 3420 0231 0015 573
  Int’nal Swift Code: CRBAGRAAXXX

  3. Μέσω PayPal

  Κλικάρετε εδώ
   paypal-icon

  OnePlusOne Events

  Πόσο συχνά διοργανώνετε Singles' events;

  Ανά τακτά και χρονικά διαστήματα διοργανώνουμε εκδρομές ή βραδιές για ποτό/φαγητό/μουσική. Πληροφορίες για το επόμενο μας event στο www.oneplusone.gr/events.

  Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

  Προσκαλούμε όλα τα μέλη του ΟnePlusOne και αυτά μπορούν να φέρουν μαζί τους κάποιο φιλικό τους πρόσωπο, αρκεί να είναι ελεύθερο (single).
  Εάν δεν είστε μέλος μας και ενδιαφέρεστε να έρθετε, μπορείτε να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιό μας και, αφού εγκριθεί, θα σας καλέσουμε σε κάποια εκδήλωση που θα αφορά και μη μέλη. Διοργανώνουμε μία ανοιχτή εκδήλωση ετησίως.

  ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

  Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των μελών του OnePlusOne;

  Πρόκειται για άτομα που είναι 23+, νομικά ελεύθερα και οικονομικά ανεξάρτητα, κατέχουν αξιόλογες θέσεις εργασίας και έχουν ξεκάθαρους στόχους σχέσης. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των μελών μας είναι ότι είναι άτομα που έχουν συνειδητοποιήσει και αποφασίσει ότι θέλουν μια σχέση στη ζωή τους.

star-seperator

AllianceEmblem-1     ExecutiveMember-1

 • Διεύθυνση (Ελλάδα)

  Λεωφόρος Κηφισίας 255

  14561 Κηφισιά, Αθήνα

  Ελλάδα

  Βρείτε μας στο χάρτη

 • Διεύθυνση (ΗΠΑ)

  101 W. North Ave.

  Chicago, Illinois 60610

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  +1 (312) 995-0323

 • Social 

  facebook-icon-round-small 

   

 • Τηλέφωνο

  Κλείστε ραντεβού

  καλώντας στο:

  (+30) 210 80 85 338
  6944 2260 62
  (ΔΕΥ - ΠΑΡ, 1μμ - 9μμ.)

 • Είσοδος Μελών

  Συνδεθείτε

  στην πιο ασφαλή κοινότητα online dating.

  Μόνο για μέλη.