Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και στα 19 μου πήγα στο Σικάγο, όπου σπούδασα Ψυχολογία, δούλεψα (πλήρες βιογραφικό στο www.psychotherapists.gr) και έζησα για 20 χρόνια, επειδή τελικά μου άρεσε πολύ η ζωή εκεί. Απλοί και ειλικρινείς άνθρωποι, υπέροχη φύση, καλά πανεπιστήμια και προπαντός τέλεια μουσική.

Το Σικάγο σε εκείνη τη φάση της ζωής μου τα είχε όλα: ποδηλασία στη λίμνη, πικ-νικ σε πάρκα με ζωντανή μουσική, καλούς φίλους και ενδιαφέρουσα δουλειά. Μου άρεσε που γνώριζα κόσμο από διαφορετικές φυλές, και όλες είχαν κάτι να με διδάξουν, συμβάλλοντας στην προσωπική και επαγγελματική μου εξέλιξη.

Πάντα με ενδιέφεραν οι άνθρωποι: οι ιστορίες, οι εμπειρίες, τα ταξίδια, οι χαρακτήρες και προπαντός οι τρόποι που σχετιζόμαστε. Τι μας ελκύει τι μας απωθεί, τι μας φοβίζει, τι μας κάνει χαρούμενους και τι μας πληγώνει. Από την αρχή των σπουδών μου έως τώρα, ένα είναι σίγουρο: τίποτα δεν με εντυπωσιάζει περισσότερο από την ανθρώπινη ψυχή. Η γνώση των διαφόρων θεωριών της ψυχολογίας κάνει την ανθρώπινη συμπεριφορά περισσότερο προβλέψιμη και μπορούμε, πάντα επιφυλακτικά, να βγάζουμε συμπεράσματα για τους ανθρώπους και τις σχέσεις τους.

Ζω στην Ελλάδα από το 1996 γιατί, μολονότι η Αμερική με σπούδασε και με έμαθε πολλά... η Ελλάδα ήταν μέσα στη ψυχή μου όλα τα χρόνια που έλειπα. Εδώ οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι τόσο απλοί και ειλικρινείς, αλλά είναι αυθόρμητοι, ζωντανοί και συγκινούνται.

Στην Ελλάδα εργάζομαι ιδιωτικά στην Κηφισιά. Με την οικογένεια μου ζω κοντά στη θάλασσα, κι αυτό είναι κάτι που με εμπνέει και με αναζωογονεί καθημερινά.

Πιστεύω ότι η «συνταγή» για μια καλή σχέση περιλαμβάνει τα εξής:

 

 

Σας περιμένω να σας γνωρίσω από κοντά. Εκ των προτέρων θα σας πω ότι η διαδικασία ανεύρεσης συντρόφου είναι πολυσύνθετη και καθόλου απλή. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να έχετε υπομονή και να μας εμπιστευθείτε. Να θυμάστε μόνο ότι ένας καλός σύντροφος μπορεί να μας κάνει πιο ευτυχισμένους απ’ όλα τα πλούτη του κόσμου...